Materialen

De kwaliteit en het comfort van uw keuken zal mee bepaald worden door de keuze van de materialen. Wij bieden u een uitgebreid gamma aan kleuren en materialen aan.

Fronten

Laminaat

Laminaat of kunststof fronten zijn in matte of glanzende versie te verkrijgen. De stootranden zijn naadloos bevestigd met de laatste laserkanttechnieken.

Lak

Premium kwaliteitslak voor een duurzame keuken. Er zijn meer dan 30 verschillende lakkleuren standaard verkrijgbaar. Bij een lakkeuken kiest u voor een naadloze afwerking met een duurzaam oppevlak. U kan kiezen voor een hoogglanslak of matlak.

Hout

Fineer- en massief hout zijn nog steeds populair. Hout straalt immers steeds warmte en authenticiteit uit voor een authentiek thuisgevoel. Houten keukens verliezen met de jaren niets van hun uitstraling.

Werkbladen

Laminaat

Onze werkladen in laminaat hebben een duurzaam en hygiënisch oppervlak. Door de ruime keuze in kleuren en afwerkingen kan u het kunststof werkblad op elk keukenontwerp afstellen.

Natuursteen

De charme van natuurstenen werkbladen wordt versterkt door de unieke tekening van het oppervlak, dat hen onderscheidt van industrieel geproduceerde materialen.

Composiet

Composiet is samengesteld uit meer dan 90% kwarts, dat met harsen en pigmenten wordt vermengd. De hardheid van een composiet evenaart die van een natuursteen, er is echter meer keuze in kleuren.

Keramiek / Dekton

Keramiek is een zeer sterk materiaal. Het oppervlak heeft veel voordelen: krasbestendig, bestand tegen zuren en gemakkelijk te reinigen.

Massief hout

Houtsoorten zoals eiken, walnoot, esdoorn of bamboe zijn een ideaal voor werkbladen. De hardheid van deze houtsoorten is ongeëvenaard.

Meer over onze kwaliteit:

Keukencomfort

VDH Keukens zottegem keukencomfort

Handig: Elke lade en alle deuren sluiten geruisloos, flexibele kasten- en ladenindelingen, … alles staat in het teken van u, de gebruiker.

Duurzaamheid

VDH Keukens zottegem constructie

Voor een stevige, duurzame constructie gebruiken wij voor uw keukenkasten enkel de beste materialen en de stevigste constructies.