Kwaliteit

Wij laten niets aan het toeval over, doorheen alle stappen van uw project bewaken wij de kwaliteitspunten van uw keuken, van blanco blad tot de plaatsing. Zo bekomen we duurzame, goed ontworpen en  oogstrelende keukens op maat. De afwerking vertaalt zich in een comfortabele keuken: elke lade en alle deuren sluiten geruisloos, flexibele kasten- en lade-indelingen, … alles staat in het teken van u, de eindgebruiker.

Duurzaamheid

Voor een stevige, duurzame constructie gebruiken wij voor uw keukenkasten enkel de beste materialen en de stevigste constructies.

Comfort

Handig: Elke lade en alle deuren sluiten geruisloos, flexibele kasten- en ladenindelingen, … alles staat in het teken van u, de gebruiker.

Materiaal

De kwaliteit en het comfort van uw keuken zal mee bepaald worden door de keuze van de materialen. Wij bieden u een uitgebreid gamma aan kleuren en materialen aan.

Eigen plaatsing

Met onze eigen plaatsingsdienst staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Elke keuken is steeds met zorg geplaatst en tot in het detail afgewerkt. Het plaatsen van een keuken vergt handenarbeid en stielkennis. Dankzij onze jarenlange ervaring krijgen onze jonge vakmensen liefde voor de materialen, doorgegeven van onze anciens.