Keukencomfort

Corpuskleuren VDH Keukens Zottegem

Corpuskleuren gelijk aan de frontkleur, zonder meerprijs

Hetzelfde corpus maar met een compleet andere uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos Met een ruime keuze uit kleuren maakt u elke keuken tot een echte highlight. De binnen- en buitenzijde in dezelfde kleur onderstrepen de waarde van uw keuken. Wij bieden standaard 25 kleuren aan voor de binnenzijde van de kasten.

3 ladensoorten

U kan de uitstraling van uw keuken personaliseren met 3 soorten ladenindelingen:

  • Scala Inox: Deze volledig inox korven hebben zijdelings een 8mm dik veiligheidsglas. De bodem en zijwanden en achterwand is in steengrijs.
  • Vinora Carbon: Metalen korven in cabrongrijs. Deze laden zijn binnenin volledig recht afgewerkt voor een optimale plaatsbenutting.
  • Wood: Deze massief eiken laden zijn een streling voor het oog. De authentieke look van deze lades geeft u een luxueuze binnenafwerking.
Soorten lades VDH Keukens Zottegem
Scharnieren VDH Keukens Zottegem

Demping

Laden en korven worden altijd zachtjes en geruisloos in de kast teruggetrokken, of u ze nu een zachte of harde duw geeft. De Blumotion clipscharnieren met geïntegreerde demping van Blum zorgen voor een rustige sluiting, de deur wordt automatisch afgeremd. Ook alle lades zijn steeds voorzien van een automatische demping.

Hoekkasten

Hoeksystemen zijn steeds voorzien van een metalen reling. De houten bodem met antisliplaag zorgt ervoor dat alle producten blijven staan bij het openen van uw hoekkast. De hoekkasten zijn ook steeds voorzien van een automatische demping.

Hoekkasten VDH Keukens Zottegem

Meer over onze kwaliteit:

Constructie

VDH Keukens zottegem constructie

Voor een stevige, duurzame keuken gebruiken wij voor de constructie van uw keukenkasten enkel de beste materialen en de stevigste constructies. Ontdek onze kwaliteit.

Materialen

VDH Keukens zottegem materialen

De kwaliteit en het comfort van uw keuken zal mee bepaald worden door de keuze van de materialen. Wij bieden u een uitgebreid gamma aan kleuren en materialen aan.