soorten laden

Uw lades, uw keuze

Met een uitgebreide keuze in afwerking binnenin de lades kan u uw keuken esthetisch een harmonieus geheel maken, doorheen de gehele keuken. Hiermee onderstreept u de waarde van uw keuken en kan u het gevoel van comfort gevoelig verhogen. Wij bieden u de keuze uit 3 afwerkingen voor uw keuken: steengrijs metaal, grafietgrijs inox en ‘full oak’

Steengrijs metaal

Stevige materialen, eenvoudige afwerking. De robuuste stalen lades blinken uit in stevigheid en robuustheid. Door de stevige constructie met een minimum aan deeltjes gaan deze een leven lang mee. De afwerking van de zijwanden is steeds in transparant veiligheidsglas.

Grafietgrijze Inox

De donkergrijze inox lades geven uw keuken steevast een minimalistische toets. De strakke rechte afwerking aan binnen- en buitenzijde accentueren de strakke lijnen van uw keuken nog meer. Om de look zo strak als mogelijk te maken worden de rails onder de korf geplaatst.

‘Full oak’

Massief houten lades zijn het summum van tijdloze elegantie. Deze luxueuze afwerking met massief houten korven kan in beide moderne en klassieke keukens een niet te versmaden stijlelement zijn.

Niet enkel voor het oog

 

De lades in een VDH keuken ogen niet alleen mooi. U heeft immers steeds een minimum van 70 kg draagcapaciteit in élk type lade. Dit zorgt voor een langere levensduur van de lades.

 

 

Slowmotion dempingsysteem: een pneumatische pomp voor zachte geruisloze sluiting, ook na jaren intensief gebruik. Waarom pneumatische lqdes? Deze gaan vooral veel langer mee, maar u kan deze lades ook makkelijker openen doordat de demping minder tegentrekt bij opening dan bij hydraulische systemen.

Voor meer informatie over deze laden verwelkomen wij u graag in onze toonzaal te Zottegem.  Ons adres en contactgegevens kan u hier vinden.

 

Meer informatie over het keukencomfort dat wij u bieden kan u hier vinden.

Mario Heuleu
3 ladensoorten